Sportchef Dam sökes

ÖVERGRIPANDE SYFTE FÖR SPORTCHEF DAM

Sportchef Dam övergripande ansvar är att implementera inriktningen för hur vi ska träna och spela inom föreningen genom att utveckla och utbilda våra tränare, primärt på dam- och flicksidan. Sportchefen rapporterar till och arbetar tätt tillsammans med Fotbollsansvarig i föreningen.

ANSVAR OCH UPPGIFTER

• Vara del av tränarstaben för Senior Dam, där Sportchefen i rollen som tränare skall planera tränings- och matchmiljön varje vecka

• Vara del av tränarstaben för Dam U, där Sportchefen i rollen som tränare skall planera träningsverksamheten varje vecka

• Ett stöd (coach/mentor) för övriga tränare i föreningen genom att vara hands-on ute i verksamheten för att stärka utbildningen av våra spelare

• Genomföra inspirationsträningar i föreningen och kunskapsöverföringar mellan lag/åldersgrupper

• Säkerställa god och kontinuerlig dialog mellan Seniorlaget och övriga lag och ledare i föreningen

• Scouting av nya spelare

SF ska ha en löpande dialog med Fotbollsansvarig, utskott och de äldre ungdomslagens ledare för att på så vis hela tiden hålla sig uppdaterad om Hittarps IK:s ungdomsverksamhet. Att uppmuntra klubbens ungdomar och se ett värde i att utveckla dem till seniorspelare ska vara ett naturligt inslag för Sportchefen.

I mån av tid ska tränaren vara behjälplig vid andra aktiviteter som föreningen genomför, såsom fotbollsskolor, camps vid skollov och HIK+. Som person tror vi att du har ett mycket stort engagemang och intresse för fotboll och vilja att följa lagen på nära håll. Du har sannolikt gått olika fotbollsutbildningar och har tränarerfarenhet från andra klubbar. Du är kommunikativ, entusiasmerande, utåtriktad och intresserad av att se andra utvecklas.

Sportchefen är en representant för Hittarps IK och kan på ett självklart och naturligt sätt förmedla föreningens vision och värderingar.

Arbetstider är förlagda till kvällstid och både vardagar och helger. Deltidstjänst med tjänstgöringsgrad på 50%.

Tycker du att detta låter intressant sök gärna omgående då vi arbetar med ett löpande urval. Ansök genom att kontakta Hittarps IK’s Fotbollsansvarig Christoffer Andersson på: christoffer.andersson@hittarpsik.se eller 0768-615572.