Inför Stafsinge

I kväll vankas det tidig seriefinal för herrarna, hemma på Laröds IP mot Stafsinge IF. Avspark 19:00.

Bägge lagen har haft en strålande säsongsinledning och står på full pott efter tre spelade omgångar. HIK inledde serien med två raka 1-0-segrar och nu senast fick man rejäl islossning då Anderstorp pulvriserades med hela 7-0.

Även Stafsinge har övertygat med emfas. Vejby besegrades i premiären, därefter Råå IF och nu senast tog laget en regelrätt triumf hemma på Stafsinge IP, mot IS Halmia. SIF vann över seriefavoriten med hela 5-0 och bevisade därmed att laget hör hemma i tabellens absoluta toppskikt.

Laget ser sammansvetsat ut och framåt har Simon Andersson fått en glimrande säsongsstart. Fyra mål på tre matcher har den offensiva kraften, som vi mött tidigare när han representerade Vinbergs IF, levererat hittills och det vill till att vårt försvarsspel håller ett vakande öga på honom.

Hittarps IK går in i matchen med stort självförtroende. Försvarsspelet har sett ruggigt stabilt ut och nu senast fick laget också fart på offensiven. Att fortfarande inte ha släppt in mål är en finfin framgångsfaktor och vi hoppas så klart att man fortsätter i samma andra ikväll.

Avspark 19:00 och vi önskar laget stort lycka till!